tisdag 5 mars 2013

SISTA BLADET...

Ni fick den i lådan idag, det sista hagenbladet... Här har ni det i blogg form. Från och med nu är det denna sida som gäller så titta gärna in här lite då och då.


Hagenbladet i februari 2013.

 
Vi vill påminna om att i samband med inkomstdeklarationen så måste alla deklarera försäljningen av bostadsrätten på Skatteverkets deklarations blankett K6. Besked om det kapitaltillskott, som uppkommit i samband med att avgifterna betalats kommer att lämnas individuellt före deklarationsdags.
 

Vi har en ny hemsida för samfälligheten,
I fortsättningen kommer vi att använda denna sida för information istället för Hagenbladet som utgår. En del besked kommer att lämnas pappersvägen men det kommer att vara undantag när det är något speciellt och så att även ni utan dator kan ta del av informationen. SHS blogg måste hållas levande så lämna gärna erat bidrag. Det behöver absolut inte vara något seriöst (men får gärna vara det). Roliga historier, recept o foton är välkomna. Kanske en efterlysning Tex efter en händig granne som kan byta lampa på din bil? Under inlägget i bloggen kan du som granne kommentera det skrivna. Maila ditt bidrag till: mattias78@home.se eller goranduner@gmail.com. På bloggen står mailadress till föreningen men anv våra privata mail istället.


Den 28 februari 2013 var förfallodagen för avgiften till SHS. Avgiften betalas tre gånger per år, är 2 500 kr och avser kostnad för vatten och underhåll.
 
Allt gott / Mattias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar