tisdag 25 mars 2014

Våren har kommit...

Hej på er alla grannar där ute. Är det vädret som gjort att det rör på sig igen? Nåväl vinterjackan tvättad, vantarna nerpackade och lökarna satta. Okej, lite gläds jag, men vintern är härlig och iår var den alldeles för kort för min smak... Här kommer ett blogginlägg igen, det var ju ett tag sen.

Vi börjar med lite info:
*Vattnet.... Vi från styrelsen måste tacka er för tålamodet med arbetet, tyvärr har vi kommit till ett stup. Vi har slitit måra strån, träffat experter, haft möte men framför allt: Bytt huvudmätare, Haft läcksökningsfirma på besök, Gjort regelbundna mätningar hos er, Kollat huvudmätarna varje vecka, Testat ett urval av de individuella mätarna, Stängt av vattnet, Kollat med närliggande hus om dom ligger på samma ledningar som oss, Haft möte med kommunen. Tyvärr hr vi kommit till vägs ende därav tystnaden. Vi är tacksamma för tips. Mer text kommer med handlingarna till årsmötet. Dock ska tilläggas att vattensvinnet har minskat från 14 till 8%. Men vart tar det vägen?

Som ni förstår gör detta att årsmötet är av extra vikt att komma på. Datumet är satt till den 30/5 kl.18.30. Bland övriga ärende finns: Fibernät, Budget, Val av delvis ny styrelse, Ny gatu belysning, Fungerar ordningsreglerna?, Ska vi har kvar Com Hem? Fler friköp i området? Vi ses på årsmötet som avslutas med lite gallej.

*På måndag den 31/3 kommer troligtvis skötselplanen för hela området godkännas då Ölsta soldattorps samfällighetsförening har årsmöte. Skötselplanen hittar du på bloggen om den godkänns. Senare kommer även nyttjandekontrakt. Detta har tagit för lång tid, men det är många viljor som ska enas och skötselplanen var tvungen att bli kvar först.

*Glöm inte att ni kan få del av styrelseprotkollen, det är bara att maila.

*Städdag: 26/4 10.00 vi samlas på fotbollsplanen. Kan du inte närvara? Kontakta styrelsen så hittar vi på något du kan göra en annan dag.

*Och så var det det där med gatan... Ni kommer väl ihåg.

*Läs gärna ordningsreglerna.


Långa vår kramar / Mattias

P.S Håll ögon och öron öppna, det är snart dags för en vår tävling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar