fredag 22 augusti 2014

Må hända att sommaren är slut...

Jaha, så hr grilldoften lagt sig. Trädgårdsmöblerna ska in, snöskyffeln ska ut... Nja kanske inte riktigt än. Visst har vi haft en härlig sommar. Min har varit både upp och ner, men så är livet. Kanske det nu är dags för lite kräftor? Återigen ber styrelsen om ursäkt över att bloggen varit död ett tag, men vi ger inte upp. Idag kan ni läsa både om information och vara med att tävla.

*Snälla, boka in den 4/11 Kl.10.00 då har vi städdag i området och det är mycket som måste göras. Detta är för allas trevnad. Om du inte kan närvara så meddela styrelsen så får du en uppgift att pyssla med någon annan dag.

*Dags för den årliga vattenavläsningen. Info kommer i din brevlåda i dagarna.

*Som ni ser är "kanten" nere vid bussgatan borta. Detta på grund av upprepande klagomål och möten mellan kommun och styrelse. Både vi i Hage och Ölsta soldattorps samfällighets förening har nu avslutat ärendet. Har ni i alla fall klagomål på detta vänligen gå in på kommunens hemsida och gör en synpunktsanmälan.

*På tal om ärendehantering. Synpunkter till Ölsta soldattorps samfällighetsförening ska från och med nu gå via den egna styrelsen. Detta för att underlätta ärendehanteringarna.

*Nya belysningen är på plats!!

*Vi har meddelat Telia att det finns intresse för fiber, så ni kommer säkert nu få besök av dom. Detta är inte ett föreningsbeslut utan ni själva beslutar om ni vill ansluta er. Men det är fritt fram att göra det, meddela bara styrelsen när ni tackat ja. Om vi blir många som hoppar på kan det bli tal om röstning för att avsluta avtalet med com hem.

*Info om ventilationsrengöring kommer i din låda inom kort och även här på bloggen.

TÄVLING!!!!
Skicka in din bästa/roligaste sommarbild till: mattias78@home.se. Vinnaren belönas med en bok samt att bilden visas här på bloggen.

Må väl kära grannar så ses vi där ute på gatan! / Mattias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar