måndag 9 februari 2015

Lite Meddelande från styrelsen...

Hej hopp i lingonskogen. Julmaten uppäten, knäcken slut och granen ligger på Brista. Snart börjar väll grilldoften sprida sig på gatan och vårlökarna poppar upp i rabatten... Men, men, än har ju vi snö att skotta HURRA! HURRA!

Här följer info från styrelsen:
*Nästa betalning skall vara oss tillhanda den 28/8 (glöm inte att dra av eller lägga till kostnaden för vattnet.)
*Hämta almanackan och notera 18/4 Klockan 10.00. Då har vi städdag i området. Vi är nöjda med över hur det ser ut men det är mycket kvar att göra med våra lekplatser, skogsområde, hundrastgård, grönområden, fotbollsplaner, cykelvägar m.m m.m. Hage har de senaste gångerna varit klent representerade och de som jobbat har fått slita desto mer. Nu Blir det bättre i vår! Om intresse finns kommer vi i Hage att äta lunch tillsammans.
*22/5 Är det dags för årsmöte vid boulebanan klockan 18 med efterföljande trevligheter.
*Tyvärr fick vi inte in något tävlingsbidrag från förra tävlingen, alltså ingen vinnare.
*Glöm inte att ni kan lämna synpunkter till styrelsen (mattias78@home.se).
*Arbetsgrupp om fiber är bildad och vi hoppas på ett första utkast om en mycket snar framtid.
*En liten tanke... Nu eftersom vi är friköpta ska vi stänga ner comhem och att var och en bestämmer om vilken operatör man vill använda? Fiber, box eller tallrik på väggen?

Vi provar en tävling till!
Jag ger mig inte... Varför inte en slogan tävling. Hage behöver en slogan. Skriv ner ditt förslag och maila till mattias78@home.se Bästa förslaget belönas med en bok. Sista tävlingsdag 13/3-15.

/ Mattias 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar